Home » Aurora Piano Master class – Edsberg 2011

Aurora Piano Master class – Edsberg 2011

Aurora Chamber Music välkomnar unga nordiska pianister 15-20 år att deltaga i våra Master Classes på Edsberg slott i Stockholm den 9-13 augusti 2011.

Om kursen

Här får du enskilda lektioner och master class av kända lärare och professorer, intensiva övningsdagar och träffa nya musikkompisar. Det här är ett bra tillfälle att få råd inför din vidare musikutbildning och skaffa dig ett nytt betydelsefullt nätverk. Pröva på att spela vid någon av elevkonserterna.

Kursinnehåll

Master Class 15- 20 år: Lektionspass varje dag 8-13 augusti  9.00-12.30 och 13.30-17.00. Undervisningen ges både som master class och individuellt. Varje aktiv deltagare ska ha förberett ett program om minst tre stycken av olika tonsättare. Kursdeltagarna medverkar vid konserter under veckan.

Kursledare

Mats Widlund – har under kursen master class i piano – pianoprofessor på Kungliga Musikhögskolan/Edsberg
Stefan Bojsten – har under kursen master class i piano – pianoprofessor på Kungliga Musikhögskolan

Edsbergs slott
Kursen kommer hållas på på vackra Edsbergs slott i Sollentuna utanför Stockholm och du kan läsa mer om Edsberg i länken nedan. Där finner du också adress och kartor
Länk till Edsbergs slott

Kursavgift och boende

Kursavgiften är 2800kr . I avgiften ingår all undervisning, för och eftermiddagsfika och lunch varje kursdag.
För tillresta deltagare rekommenderar vi Pensionat Norrviken för övernattning: www.pensionatnorrviken.se som ligger nära Edsbergs slott. Det tar ca 20 min att gå men det finns också buss 520 som går flera ggr i timmen mellan pensionatet och slottet. Pensionatet har plats för ca 15 personer så det är viktigt att du reserverar plats i tid om du vill utnyttja denna möjlighet.

Anmälan

  1. Din anmälan måste skickas in senast den 20/6. Anmälan görs online på denna sida
  2. Det finns ett begränsat antal platser. Den 23/6 skickas en lista ut, via e-mail till alla som anmält sig, med en lista på de som bilvit antagna.
  3. För den som vill, helt frivilligt, så kan man bifoga en inspelning av fritt vald musik (Mp3-fil).
  4. Kursavgiften måste betalas in senast den 1/7 med Master card eller Visa via Paypal. Den 23/6 får du  mer detaljerad information om hur detta går till.
  5. Ca 10 dagar innan kursstart får alla ett detaljerat schema för veckan

Kontakt

Ola Larsson, Manager – Aurora Chamber Music. Ph 070 654 12 50.
Per Nyström, Artistic director – Aurora Chamber Music. Ph 0708 19 43 47
Mats Widlund, mats.widlund@kmh.se
Stefan Bojsten, stefan.bojsten@kmh.se

Varmt välkomna hälsar Aurora Chamber Music