Aurora Vårfestival – 2013

1 Maj – 5 Maj 2013 i Trollhättan/Vänersborg 
12 konserter – 100 artister från hela världen – Solo & Kammarmusik 

Släpp Aurora loss det är VÅR!

Hoppas ni alla känner som vi, att äntligen kom mer ljuset tillbaka och rusiga får vi fira det med en yrande festival. I sedvanlig ordning har vi laddat upp med fantastiska artister från hela världen, underbara konsertprogram men också en rad spännande nyheter med målet att ytterligare förhöja upplevelsen för publiken.

 

Konferencier – Boel Adler – NYHET!

Boel Adler känner vi ju alla från Sveriges Radio P2 där hon flitigt och personligt talar om vår musik. Vi är mycket glada över att Boel kommer till festivalen och presenterar alla konserterna på plats. Det finns ju så mycket spännande och intressant att berätta om de olika kompositörerna, artisterna, musikverken och det kommer Boel med glans att bjuda oss alla på. Välkommen Boel till Aurora!

 

Festivalpub – Vänersborg – NYHET!

Under festivalen kommer vi att lansera en Festivalpub för både publik och artister att mingla i före, mellan, i pauser och efter konserterna. På folkets hus i Vänersborg kommer vi att göra i ordning en fin och mysig miljö med servering och en scen.
Invigning – som invigning av både festivalen och den nya festivalpuben bjuder vi därför in all publik till en festivalintroduktion, den 1 maj kl 17.00 och ett glas bubbel och lite snacks (gratis såklart). Här skålar vi tillsammans både publik, artister, festivalledning och hälsar varandra välkomna.
I festivalpuben kommer vi också under två kvällar att ha riktigt häftig underhållning på scenen – se mer i programmet.

 

Soppkonserter – NYHET!

Våra omåttligt populära lunchkonserter döps nu om till Soppkonserter. Dessa konserter startar kl 12.15 och pågår i max 60 minuter. Från kl 11.15 serveras dagens soppa utan extra kostnad mot uppvisad konsertbiljett.

 

Förköp utan extra serviceavgifter NYHET!

Nu kan du tryggt, enkelt och billigt köpa dina festivalbiljetter eller klippkort via Auroras hemsida. Vi har tecknat nytt avtal med Tickster som gör att inga serviceavgifter tillkommer vid förköp. Via detta bokningssystem finns dessutom all möjlig annan service som tex betalning mot faktura, biljetter hemskickade med post, presentkort etc.
På hemsidan finner du all information om detta.

 

10% eller 40% rabatt NYHET!

Extra förmåner för alla er som vill förköpa fler än 2 biljetter via Tickster. Självklart skall detta belönas – köper du fler än 2 konsertbiljetter vid ett köptillfälle dras en rabatt på 10% direkt på ditt köp och bokar du ”Klippkortet” (där 8 valfria konserter ingår) så ger det dig ca 40% rabatt.

 

Vi hälsar både publik och artister varmt välkomna till Aurora Vårfestival 2013

Ola Larsson – Festivalgeneral  & Per Nyström – Konstnärlig ledare

 

 

P.S. Du vet väll om att Aurora har en Facebook sida där du kan se det senast.

Klicka här för att komma till vårt Facebook event!